Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Mangois
12. januar 2011
(Opdateret 12.01.11)
Af:
af Louisa Lorang og Birgitte Nymann
Få opskriften på mangois her
Det skal du bruge
200 g drænet yoghurt 2 %
50 g flydende honning
1 meget moden mango i terninger
2 dl mangojuice
1½ pasteuriseret æggehvide
Fremgangsmåde
Blend yoghurt, honning, mango og mangojuice, til massen er glat.
Pisk æggehviderne stive, og vend yoghurtmassen forsigtigt med æggehviderne.
Kom det i en form eller flere mindre forme, og frys det hele natten over.
Servér i solskinsvejr!
Isen kan holde sig i op til 1 uge i fryseren.
Få flere opskrifter på is her.
Læs mere om:
Opskrifter på is
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også