Desserter

Kokostoppe — den bedste opskrift

af Camilla Zarah Lawes 14. februar 2022
Foto: Lars Ranek
Kokos, marcipan og chokolade – så bliver det ikke bedre
8 stk

Kokostoppe

  • 1 æggehvide
  • 80 g sukker
  • 80 g kokosmel
  • 50 g marcipan, groftrevet
  • skal og saft af ½ appelsin
  • 150 g mørk chokolade
  • Rør æggehviden med sukker, kokosmel og marcipan. Lad det trække i en time i køleskabet.

Rør fintrevet appelsinskal og appelsinsaft i. Form kokosblandingen til små toppe. Bag dem på bagepapir i en 175° varm ovn i 20-25 minutter, til de er gyldne på toppen. Lad dem køle af på en rist. Smelt den finthakkede chokolade over vandbad, og dyp bunden af kokostoppene i den smeltede chokolade. Læg dem på bagepapir, og lad chokoladen størkne.

Få flere opskrifter på al den skønne julebag