Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Kaffeis
23. oktober 2008
(Opdateret 23.10.08)
Af:
Louise Dandanell Ørsted
Tid: 20 min. + frysningGiver ca. 1 l isMokkais:5 æggeblommer, evt. pasteuriserede5 spsk sukker½ l piskefløde2 spsk nescafé opløst i 1 spsk kogt, varmt
Mokkais (1L is)
5 æggeblommer, evt. pasteuriserede
5 spsk sukker
½ l piskefløde
2 spsk nescafé opløst i 1 spsk kogt, varmt vand
Fremgangsmåde
Pisk æggeblommer og sukker, til sukkeret er opløst.
Pisk fløden til skum.
Vend æggesnaps og flødeskum sammen, og tilsæt nescafé.
Kom massen i en fryseegnet beholder, og frys den.
Rør i isen et par gange under frysningen.
Få flere opskrifter på is her.
Læs mere om:
Opskrifter på is
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også