Desserter
23. oktober 2008(Opdateret 23.10.08)

Kaffeis

Tid: 20 min. + frysningGiver ca. 1 l isMokkais:5 æggeblommer, evt. pasteuriserede5 spsk sukker½ l piskefløde2 spsk nescafé opløst i 1 spsk kogt, varmt
Af: Louise Dandanell Ørsted
kaffeis
Tid: 20 min. + frysningGiver ca. 1 l isMokkais:5 æggeblommer, evt. pasteuriserede5 spsk sukker½ l piskefløde2 spsk nescafé opløst i 1 spsk kogt, varmt

Mokkais (1L is)

  • 5 æggeblommer, evt. pasteuriserede
  • 5 spsk sukker
  • ½ l piskefløde
  • 2 spsk nescafé opløst i 1 spsk kogt, varmt vand
Annonce

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggeblommer og sukker, til sukkeret er opløst.
  2. Pisk fløden til skum.
  3. Vend æggesnaps og flødeskum sammen, og tilsæt nescafé.
  4. Kom massen i en fryseegnet beholder, og frys den.
  5. Rør i isen et par gange under frysningen.

Få flere opskrifter på is her.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.