Mad
Julekrydret marcipankage med marcipanstjerner
5. december 2017af Maja Ambeck Vase
Foto: Columbus Leth
Marcipanlåget og stjernerne på toppen af kagen er karamelliseret med en creme brulé-brænder. Har du ikke sådan en, kan du stadig pynte kagen med marcipan og blot undlade at karamellisere den. Her får du opskriften på julekrydret marcipankage med marcipanstjerner
Julekrydret marcipankage med marcipanstjerner
Tid: 30 minutter. Bagetid: 25-30 minutter. Antal personer: 6-8. DET SKAL DU BRUGE 100 g marcipan 100 g sukker 100 g blødt smør 1 tsk. stødt kanel ½ tsk. stødt kardemomme ¼ tsk. stødte nelliker 2 æg 50 g hvedemel en lille springform, 18 cm i diameter PYNT 3-4 spsk. kirsebær- eller appelsinsyltetøj 150 g marcipan kageudstikkere i stjerneform evt. 3-4 spsk. sukker evt. en lille creme brulé-brænder
PRØV OGSÅ: Æble-marcipankage