Desserter

Jordbæris

20. juli 2011
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
En lækker hjemmelavet flødeis med friske jordbær.

En lækker hjemmelavet flødeis med friske jordbær. Jordbæris (til ca. 12 små forme)

Ingredienser Fremgangsmåde 200 g friske jordbær2 dl piskefløde1½ past. æggehvide75 g sukker4 past. æggeblommer50 g sukkerFlødeskumJordbær Blend jordbærrene og hæld dem i en skål.Pisk fløden.Pisk æggehviderne, tilsæt sukkeret, og pisk til de er helt stive.Pisk æggeblommerne med sukker til tyk æggesnaps.Vend flødeskum, æggehvider og -blommer i jordbærpuréen og frys evt. i små folieforme eller 1 stor form.Vend formene ud og pynt med flødeskum og jordbær

6 lækre opskrifter på rigtig sommeris, med masser af frisk frugt og lidt for enhver smag.

Appelsin-sjapis Bananpindemed chokolade Blåbærparfait Hindbær-yoghurtis Jordbæris Karlas frugtispinde