Desserter

Hindbær-yoghurtis

af Beagle Iuel-Brockdorff 20. juli 2011
Foto: Bjørn Jakobsen
Frisk sommerlig youghurtis med hindbær, græsk yoghurt og honning.

Frisk sommerlig youghurtis med hindbær, græsk yoghurt og honning.Hindbær-yoghurtis (ca.1 liter)

Ingredienser Fremgangsmåde 500 g græsk yoghurt2 dl flydende honning300 g hindbær (frosne eller friske)2 dl piskeflødeDesuden:VaflerFlødeskumHindbær Rør honningen ud i yoghurten og tilsæt letknuste bær.Bruger du frosne, skal de ikke tøes helt op, før du knuser dem.Pisk fløden og vend i hindbærblandingen, der hældes i en beholder og stilles i fryseren.Tag isen ud ca. 20 min. før brug.Server f.eks. i vafler pyntet med flødeskum og friske hindbær.

6 lækre opskrifter på rigtig sommeris, med masser af frisk frugt og lidt for enhver smag.

Appelsin-sjapis Bananpindemed chokolade Blåbærparfait Hindbær-yoghurtis Jordbæris Karlas frugtispinde