
Desserter
Hindbær-yoghurtis
20. juli 2011af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Frisk sommerlig youghurtis med hindbær, græsk yoghurt og honning.
Frisk sommerlig youghurtis med hindbær, græsk yoghurt og honning.
Hindbær-yoghurtis (ca.1 liter)
Ingredienser Fremgangsmåde 500 g græsk yoghurt2 dl flydende honning
300 g hindbær (frosne eller friske)
2 dl piskeflødeDesuden:Vafler
Flødeskum
Hindbær
Rør honningen ud i yoghurten og tilsæt letknuste bær.
Bruger du frosne, skal de ikke tøes helt op, før du knuser dem.
Pisk fløden og vend i hindbærblandingen, der hældes i en beholder og stilles i fryseren.
Tag isen ud ca. 20 min. før brug.
Server f.eks. i vafler pyntet med flødeskum og friske hindbær.
6 lækre opskrifter på rigtig sommeris, med masser af frisk frugt og lidt for enhver smag.
Appelsin-sjapis Bananpindemed chokolade Blåbærparfait
Hindbær-yoghurtis Jordbæris Karlas frugtispinde