https://dk-femina-backend.imgix.net/media/9233c3d310674904990233168e2dbcc0.jpg
Desserter

Hindbær-yoghurtis

20. juli 2011
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Frisk sommerlig youghurtis med hindbær, græsk yoghurt og honning.


Frisk sommerlig youghurtis med hindbær, græsk yoghurt og honning.

Hindbær-yoghurtis (ca.1 liter)

Ingredienser Fremgangsmåde 500 g græsk yoghurt
2 dl flydende honning
300 g hindbær (frosne eller friske)
2 dl piskefløde

Desuden:

Vafler
Flødeskum
Hindbær

Rør honningen ud i yoghurten og tilsæt letknuste bær.

Bruger du frosne, skal de ikke tøes helt op, før du knuser dem.

Pisk fløden og vend i hindbærblandingen, der hældes i en beholder og stilles i fryseren.

Tag isen ud ca. 20 min. før brug.

Server f.eks. i vafler pyntet med flødeskum og friske hindbær.

6 lækre opskrifter på rigtig sommeris, med masser af frisk frugt og lidt for enhver smag.

Appelsin-sjapis Bananpinde
med chokolade
Blåbærparfait


Hindbær-yoghurtis Jordbæris Karlas frugtispinde

Læs også