
Isruller med knas
21. september 2009Sådan laver du nemt og hurtigt isruller med knas
TID: 5 min. Til 4 personer
1 l vaniljeis, evt. Isis fra Hansens
2 pakker dragee mandler/nødder, evt. Toms Dronning Mandler
Chokoladesauce, fx fra Odense
Tag isen ud af fryseren og pakken. Skær den på langs i fire stave, og læg hver isstav på et stykke husholdingsfilm.
Find flere opskrifter her
Rul filmen stramt om isen, sno enderne sammen og rul forsigtigt isen på bordet med hånden.
LÆS OGSÅ: Isroulade med hindbær
Læg rullerne tilbage i fryseren.
Hak chokolademandlerne groft.
Tag rullerne ud af fryseren lige inden servering, fjern filmen og rul isen i chokoladen/nødderne.
Server straks de flotte, knasende ruller med lidt tegnet chokoladesauce.
Dragee er en tynd sukkerskal, som ofte dækker en nød eller et stykke frugt. Drageen er evt. trukket over en chokoladeskal.