Isruller med knas
Desserter

Isruller med knas

af Julie Brüniche-Olsen 21. september 2009
Denne dessert er et hit – og en lille hemmelighed i snydekøkkenet. Jeg har valgt Toms Dronning Mandler, men du kan også nemt lave din helt personlige version med fx krokant, chokolade og nødder eller en anden slags knas.

Sådan laver du nemt og hurtigt isruller med knas

TID: 5 min. Til 4 personer

1 l vaniljeis, evt. Isis fra Hansens2 pakker dragee mandler/nødder, evt. Toms Dronning MandlerChokoladesauce, fx fra Odense

Tag isen ud af fryseren og pakken. Skær den på langs i fire stave, og læg hver isstav på et stykke husholdingsfilm.

Find flere opskrifter her

Rul filmen stramt om isen, sno enderne sammen og rul forsigtigt isen på bordet med hånden.

LÆS OGSÅ: Isroulade med hindbær

Læg rullerne tilbage i fryseren.

Hak chokolademandlerne groft.

Tag rullerne ud af fryseren lige inden servering, fjern filmen og rul isen i chokoladen/nødderne.

Server straks de flotte, knasende ruller med lidt tegnet chokoladesauce.

Dragee er en tynd sukkerskal, som ofte dækker en nød eller et stykke frugt. Drageen er evt. trukket over en chokoladeskal.