Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Isruller med knas
21. september 2009
(Opdateret 21.09.09)
Af:
af Julie Brüniche-Olsen
Denne dessert er et hit – og en lille hemmelighed i snydekøkkenet. Jeg har valgt Toms Dronning Mandler, men du kan også nemt lave din helt personlige version med fx krokant, chokolade og nødder eller en anden slags knas.
Det skal du bruge (4 pers)
1 l vaniljeis, evt. Isis fra Hansens
2 pakker dragee mandler/nødder, evt. Toms Dronning Mandler
Chokoladesauce, fx fra Odense
Fremgangsmåde
Tag isen ud af fryseren og pakken. Skær den på langs i fire stave, og læg hver isstav på et stykke husholdingsfilm.
Rul filmen stramt om isen, sno enderne sammen og rul forsigtigt isen på bordet med hånden.
Læg rullerne tilbage i fryseren.
Hak chokolademandlerne groft.
Tag rullerne ud af fryseren lige inden servering, fjern filmen og rul isen i chokoladen/nødderne.
Server straks de flotte, knasende ruller med lidt tegnet chokoladesauce.
Få flere opskrifter på is her.
Læs mere om:
Opskrifter på is
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også