![https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/12/49/madsag/spisegaver1-612x325.jpg](https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/12/49/madsag/spisegaver1-612x325.jpg?auto=format,compress&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=1:1)
Desserter
Saml smør, hvedemel, sukker, vaniljekorn og havregryn til en dej - brug fingrene, det er nemmest. Tryk dejen ud i en smurt tærteform med løs bund. Pisk ingredienserne til fyldet sammen med en gaffel; fordel det i den ubagte bund, og sæt den på køl. Flæk blommerne, og tag stenene ud. Smelt smør, sukker og kanel på en stor pande, og steg blommerne med skærefladen nedad i 2-3 minutter. Fordel de stegte blommer på tærten med skærefladen opad. Hæld lagen med fra stegepanden, og drys med mandler. Bag tærten midt i en 175° varm ovn i 30 minutter.