Dronningmandel-blondie
Desserter

Dronningmandel-blondie

Udgivet første gang 26. april 2019, af Emma Martiny 16. april 2020
Foto: Winnie Methmann
Servér denne festlige og tøsede blondie, der lyser op med fintfarvede dronningmandler. Her får du opskriften på en helt fantastisk dronningmandel-blondie.
30 min
Tid i alt 1 t og 0 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 200 g smør
  • 200 g hvid chokolade
  • 3 æg
  • 125 g sukker
  • 125 g hvedemel
  • 150 g marcipan
  • 200 g dronningmandler
  • 1 form på 20 x 30 cm

Opskrift - sådan laver du dronningmandel-blondie

  Tænd ovnen på 175°. Smelt smør og chokolade sammen i en gryde ved svag varme. Pisk æg og sukker sammen med en elpisker, til det er luftigt. Tilsæt mel, og pisk igen. Vend smeltet smør og chokolade i blandingen. Riv marcipan på den grove side af et rivejern, og rør det i dejen. Fordel dejen i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Hak dronningmandlerne groft, og drys dem over. Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter, til den er gylden på toppen.   PRØV OGSÅ: Brownie med Dumle  

Andre lækre opskrifter