Desserter

Dronningmandel-blondie

Start en ny påsketradition og servér denne festlige og tøsede blondie, der lyser op med fintfarvede dronningmandler. Her får du opskriften på en helt fantastisk dronningmandel-blondie

Forberedelsestid: 30 min
Tilberedelsestid: 30 min
Tid i alt: 1 t

DET SKAL DU BRUGE

200 g smør
200 g hvid chokolade
3 æg
125 g sukker
125 g hvedemel
150 g marcipan
200 g dronningmandler
1 form på 20 x 30 cm

Opskrift - sådan laver du dronningmandel-blondie

 
Tænd ovnen på 175°. Smelt smør og chokolade sammen i en gryde ved svag varme. Pisk æg og sukker sammen med en elpisker, til det er luftigt. Tilsæt mel, og pisk igen. Vend smeltet smør og chokolade i blandingen. Riv marcipan på den grove side af et rivejern, og rør det i dejen. Fordel dejen i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Hak dronningmandlerne groft, og drys dem over. Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter, til den er gylden på toppen.
 
PRØV OGSÅ: Brownie med Dumle
 
Læs mere om: