Desserter

Crumblecake med vanilje og ananas

Jeg synes, en crumblecake smager bedst lun eller varm, serveret med en stor skefuld kold cremefraiche eller flødeskum

Crumblecake med vanilje og ananas til 4-6 personer

INGREDIENSER
1 lille ananas
1 spsk. kanel
2 spsk. rørsukker
6 små ovnfaste skåle el. 1 fad på 20 cm
lidt smør til skålene

CRUMBLE
125 g koldt smør
150 g hvedemel
100 g sukker
50 g finthakkede hasselnødder
60 g finthakkede mandler

TILBEHØR
kold cremefraiche eller flødeskum

PRØV OGSÅ: Crumblecake med rabarber og hindbær - få opskriften her

Opskrift - Sådan laver du crumblecake med vanilje og ananas

1. Skræl ananassen; skær kødet fri af stokken, og skær det i små terninger. Vend ananasstykkerne med kanel og sukker. Smør skåle eller fad med smør, og fordel frugten deri.

2. Smuldr det kolde smør i melet, og bland sukker, hasselnødder og mandler i. Drys dejen over frugterne.

3. Bag de små crumblecakes i en 200° varm ovn i 8 minutter eller den store crumblecake i en 200° varm ovn i 30 minutter, til dejen er gylden.

4. Servér crumblecake lun eller varm med kold cremefraiche eller flødeskum.

PRØV OGSÅ: Crumblecake med æble og hindbær- få opskriften her

Læs mere om: