crumblecake
Desserter

Crumblecake med vanilje og ananas

Jeg synes, en crumblecake smager bedst lun eller varm, serveret med en stor skefuld kold cremefraiche eller flødeskum

Crumblecake med vanilje og ananas til 4-6 personer

INGREDIENSER
1 lille ananas
1 spsk. kanel
2 spsk. rørsukker
6 små ovnfaste skåle el. 1 fad på 20 cm
lidt smør til skålene

CRUMBLE
125 g koldt smør
150 g hvedemel
100 g sukker
50 g finthakkede hasselnødder
60 g finthakkede mandler

TILBEHØR
kold cremefraiche eller flødeskum

PRØV OGSÅ: Crumblecake med rabarber og hindbær - få opskriften her

Opskrift - Sådan laver du crumblecake med vanilje og ananas

1. Skræl ananassen; skær kødet fri af stokken, og skær det i små terninger. Vend ananasstykkerne med kanel og sukker. Smør skåle eller fad med smør, og fordel frugten deri.

2. Smuldr det kolde smør i melet, og bland sukker, hasselnødder og mandler i. Drys dejen over frugterne.

3. Bag de små crumblecakes i en 200° varm ovn i 8 minutter eller den store crumblecake i en 200° varm ovn i 30 minutter, til dejen er gylden.

4. Servér crumblecake lun eller varm med kold cremefraiche eller flødeskum.

PRØV OGSÅ: Crumblecake med æble og hindbær- få opskriften her

Læs mere om: