Annonce
Mad
26. juli 2021

Crumblecake med rabarber og hindbær

En himmelsk kombination af det syrlige og det sprøde. Servér altid crumblecake varm, evt. med creme fraiche eller flødeskum til
Af: Camilla Zarah Lawes
Crumblecake med rabarber og hindbær

Foto: Lars Ranek

En himmelsk kombination af det syrlige og det sprøde. Servér altid crumblecake varm, evt. med creme fraiche eller flødeskum til
6 personer
Tid i alt 45 min

Det skal du bruge

  • 4 rabarber, ca. 200 g
  • 125 g hindbær
  • 1 spsk. kanel
  • 2 spsk. rørsukker
  • 125 g smør
  • 150 g hvedemel
  • 80 g sukker
  • 50 g finthakkede valnødder
  • 50 g finthakkede mandler
  • 4 spsk. kokosmel
Annonce

Crumblecake med rabarber og hindbær

  1. Skær rabarberne i tynde skiver, og vend dem forsigtigt sammen med hindbær, kanel og sukker.
  2. Smør seks ovnfaste skåle med smør, og fordel frugten i.
  3. Smuldr koldt smør i melet, og bland sukker, valnødder, mandler og kokosmel i. Drys dejen over frugterne.
  4. Bag dem i en 200° varm ovn i 8 minutter eller kom frugt og dej i et 20 cm stort, smurt tærtefad, og bag kagen i en 200° varm ovn i 30 minutter, til den er gylden.

TIP: Du kan skifte rabarber og hindbær ud med æbler, pærer, ferskner eller blåbær.

Prøv også: 10 nemme og lækre desserter med jordbær.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.