Skriv søgeord
Desserter
Crumblecake med æble og hindbær
26. juli 2021
Crumblecake er en hurtig dessert, der altid gør lykke. Du kan samle kagen om morgenen, stille den på køl og bage den, lige før gæsterne kommer
30 min
6 personer
Tid i alt 45 min
Det skal du bruge
2 store røde æbler i små terninger (1 cm)
125 g frosne hindbær
2 spsk. rørsukker
Crumbledej
100 g hvedemel
100 g havregryn
50 g hakkede mandler
4 spsk. akaciehonning
100 g sukker
kornene fra 1 stang vanilje
100 g blødt smør
Endvidere
6 små kokotter eller et stort tærtefad på 24 cm i diameter
Opskrift - sådan laver du crumblecake med æble og hindbær
Bland æbleterningerne med de optøede hindbær. Fordel frugten i et stort smurt tærtefad eller i 6 små kokotter, og drys med sukker. Stil til side.
Bland mel, havregryn, mandler, honning, sukker, vaniljekorn og smør sammen med fingrene til en smuldredej, og fordel dejen over frugten.
Bag kagen i en 200° varm ovn i 30-40 minutter i en stor form og i 10 minutter, hvis dejen er i små forme. Overfladen skal blive sprød og gylden.
Læs også
Desserter
Æbletrifli i glas
Læs også
Desserter
Macarons med hindbær-creme
Læs også
Desserter
Honningbagte figner med vaniljecrumble og mascarponecreme
crumblecake
æbler
crumble
hindbær
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Lækre og saftige blåbærmuffins
Desserter
Desserter
Græskarkage med kanel
Desserter
Desserter
Blåbærtærte med vaniljecreme
Desserter
Desserter
Brombærtærte med vaniljecreme
Læs også