Desserter

Citronis med limoncello

Opskriften er en del af en komplet gæstemiddag på italiensk. Her får du opskriften på desserten og en praktisk indkøbsliste



3 økologiske citroner
175 g sukker
½ liter piskefløde
½ dl limoncello
ENDVIDERE:
12 cl limoncello
Riv skallen af de to citroner fint, og kom den i en kasserolle sammen med saften af alle tre citroner og sukker. Lad det koge op, til sukkeret er smeltet, hæld det i en kop, og lad citronlagen køle helt af i køleskabet.
Pisk fløden stiv, og vend den forsigtigt sammen med den helt kolde citronsirup og ½ dl limoncello. Fyld ismassen i en bøtte, og frys den i mindst 8 timer, gerne til næste dag.
Kugl isen med en iskugler, og servér en kugle is overhældt med limoncello.
Vinforslag: La Lupa, Alfiero Boffa, Piemonte, Italien.
Opskriften er til 4 personer

FÅ INDKØBSLISTE TIL HELE GÆSTEMENUEN OG EN "SÅDAN-BLIVER-DET-NEMMERE" LISTE HER

Forret:
Citronpasta med kammuslinger
Hovedret:
Roastbeef med artiskoksalat












Læs mere om: