Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Chokoladetærte med marengs
16. januar 2014
(Opdateret 16.01.14)
Af:
af Louise Dandanelle Ørsted
Man tager en rulle tærtedej... og trylle, trylle, trylle... så står du med den lækreste chokoladetærte med marengs! Få opskriften her
Det skal du bruge
1 rulle tærtedej
150 g chokolade
50 g smør
4 æg, delt i blomme og hvide
75 g + 150 g sukker
2 tsk maizena
Fremgangsmåde
Yænd ovnen på 180 grader.
Rul tærtedejen ud og læg den i en tærteform, diam. ca. 20 cm, eller stik den ud i fire dele og læg dejen i forme.
Forbag tærtedejen i 12 min.
Smelt chokoladen sammen med smør i en lille gryde.
Pisk æggeblommer og 75 g sukker sammen og bland det i chokoladen.
Rør maizena i og hæld blandingen i tærteformene.
Pisk hvider og 150 g sukker sammen til marengs, fordel den over chokoladen, og bag din chokoladetærte i ca. 20 min.
Er der marengs tilovers, så sæt det i toppe på en bageplade og bag dem i ca. 40 min. ved 150 grader.
Se flere opskrifter på tærte her.
Læs mere om:
Opskrifter på tærter
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også