Chokoladetærte med marengs
Desserter

Chokoladetærte med marengs

16. januar 2014(Opdateret 16.01.14)
Af: af Louise Dandanelle Ørsted
Man tager en rulle tærtedej... og trylle, trylle, trylle... så står du med den lækreste chokoladetærte med marengs! Få opskriften her

Det skal du bruge

  • 1 rulle tærtedej
  • 150 g chokolade
  • 50 g smør
  • 4 æg, delt i blomme og hvide
  • 75 g + 150 g sukker
  • 2 tsk maizena

Fremgangsmåde

  1. Yænd ovnen på 180 grader.
  2. Rul tærtedejen ud og læg den i en tærteform, diam. ca. 20 cm, eller stik den ud i fire dele og læg dejen i forme.
  3. Forbag tærtedejen i 12 min.
  4. Smelt chokoladen sammen med smør i en lille gryde.
  5. Pisk æggeblommer og 75 g sukker sammen og bland det i chokoladen.
  6. Rør maizena i og hæld blandingen i tærteformene.
  7. Pisk hvider og 150 g sukker sammen til marengs, fordel den over chokoladen, og bag din chokoladetærte i ca. 20 min.
  8. Er der marengs tilovers, så sæt det i toppe på en bageplade og bag dem i ca. 40 min. ved 150 grader.

Se flere opskrifter på tærte her.

Læs også