
Blend de to slags kiks og mandler helt fint med sukker. Tilsæt smør, og kør det godt igennem.
Tryk kiksemassen ud i en 18 cm stor rund springform eller en høj form med løs bund. Sæt det på køl, mens du rører fyldet sammen.
Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret, og rør ricotta i til en cremet masse. Tilsæt vaniljekorn og yoghurt.
Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 minutter. Tag den op af vandet, vrid den let, og smelt den forsigtigt over vandbad. Lad den køle helt af, og rør den i cremen.
Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i cremen.
Pisk fløden stiv, og vend den i cremen.
Fordel cremen over bunden.
Film kagen til, og stil den i køleskabet i minimum 4 timer.
Kog vand, sukker, vaniljebælg og -korn til en tyk sirup. Tag det fra varmen.
Halvér kirsebærrene; udsten dem, og kom dem i sukkerlagen.
Lad bærrene køle af i lagen, og servér kirsebær og lage på kagen.
TIP: Servér cheesecaken som et alternativ til risalamande juleaften.
VILD MED CHEESECAKE? FÅ FLERE LÆKRE OPSKRIFTER PÅ CHEESECAKE HER
Cheesecake med 2 slags chokolade