Desserter

Ananasmuffins

af Ulla Nielsen 3. december 2008
ANANASMUFFINSca. 10 stykker2 æg100 gram sukker75 gram smør1 dl mælk1 tsk bagepulver150 gram hvedemel1 dåse ananasflormelisviolerSådan gør duPisk æg og

ANANASMUFFINSca. 10 stykker2 æg100 gram sukker75 gram smør1 dl mælk1 tsk bagepulver150 gram hvedemel1 dåse ananasflormelisviolerSådan gør duPisk æg og sukker luftigt og hvidt.Smelt smørret, afkøl det lidt, og hæld det i æggemassen, mens du pisker grundigt.Mælken røres forsigtigt i dejen.Bland bagepulver og mel, og rør det forsigtigt i.Hæld ananasstykkerne i en sigte, og si saften fra. Bruger du ananas i ringe, skal du skære ringene i mindre stykker. Vend den afdryppede ananas i.Smør hullerne i muffinsformen, og fyld dem op med dej.Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, til de er gyldne og gennembagte.Afkøl kagerne.Rør flormelis med vand til glasur. Pynt toppen af hver muffin med glasur og små, kandiserede violer.Læs også:FastelavnsbollerFrugtsalat med krydret yoghurtKartoffelkager