
1. Tilbehør: Kog ris efter anvisningen på pakken. Rens og snit chilien, og drys den over risene lige før servering.
2. Andebryst: Tænd ovnen på 180°. Rids fedtet på andebrysterne med en kniv, og læg dem i et ovnfast fad.
3. Citrusmarinade: Pil og pres hvidløg. Skræl og riv ingefær. Rør hvidløg, ingefær, olie, honning, sojasauce, appelsinsaft og fintrevet appelsinskal sammen i en skål. Hæld marinaden over kødet, og steg det i ovnen i 12 minutter. Tag kødet op af lagen (gem lagen til grøntsagerne), og lad det hvile i 10 minutter, inden det skæres i tykke stykker.
4. Stegte grøntsager: Skyl sukkerærterne, og skær enderne af. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Flæk minimajsene på langs. Steg grøntsagerne i olie på en pande; hæld lagen fra kødet over, og lad det simre et par minutter. Krydr med salt og peber. Servér grøntsagerne sammen med and og ris.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Grydestegt kylling med grillet pak choy og mos af søde kartofler - Få opskriften her
Onsdag: Fyldte kalvekoteletter med pasta og tomatsalat - Få opskriften her
Torsdag: Tomatsuppe med pesto - Få opskriften her
Fredag: Krydret Lammekølle med bagte grøntsager - Få opskriften her