1. Tænd ovnen på 200°. Rens kyllingen, og dup den tør. Skrub kartoflerne, og skær dem i halve. Fordel kartoflerne i et ovnfad, vend med 2 spsk. olie, og krydr med rosmarin, salt og peber. Smør kyllingen ind i 2 spsk. olie, og krydr med salt og peber. Læg kyllingen i fadet. Skær citronerne i både, og læg halvdelen af dem ind i kyllingen. Fordel resten i fadet. Steg retten i ovnen i ca. 1 time og 10 minutter. 2. LUN SPIDSKÅLSSALAT: Skær bacon i tern, og steg dem på en pande. Afdryp. Rengør panden. Skyl spidskålen, og skær den i 6-8 stykker. Steg dem i smør på panden i ca. 5 minutter. Rens og snit forårsløgene. Rens radiserne, og skær dem i tern. Bælg ærterne. Fordel det hele på et fad, og pynt evt. med skovsyre. 3. GRØN URTECREME: Skyl og tør krydderurter, og kør dem med 1 dl cremefraiche i en blender. Rør cremen sammen med resten af cremefraichen, mayon-naise, citronsaft og honning, og smag til med salt og peber. Servér som tilbehør til kylling, kartofler og lun spidskålssalat. Få indkøbslisten til hele ugen her