Mad

Bagt torsk med mynte og græskar-kerner

af Louisa Lorang 8. august 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er bagt torsk med mynte og græskarkerner. Få opskriften her

350 g torsk, uden skind og benlidt smørsaltMYNTETOPPING:1 håndfuld plukket mynte½ bundt forårsløg, snittet50 g ristede grærkarkernerlidt citronsaftTILBEHØR:100 g blandet salatolivenolieæbleeddike500 g nye kogte kartoflerolivenolieLæg torsken på bagepapir, og læg lidt smør på den. Krydr den med salt, og bag den ved 170° i ca. 8-12 minutter, eller til den er akkurat gennemtilberedt (det er den, når fisken let falder fra hinanden).Vend mynte, forårsløg og græskarkerner med lidt citronsaft, anret torsken med myntetoppingen, og servér straks med salat vendt med lidt olie og eddike og nye kartofler vendt med lidt god olivenolie.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER