https://imgix.femina.dk/media/0989bbd2afbc459cae9d58f4260ef8ca.jpg
Mad

Ananasmuffins

11. april 2022
af Ulla Nielsen
Lækre og bløde ananasmuffins, som er lige til at spise.
10 stk

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 æg
  • 100 gram sukker
  • 75 gram smør
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 gram hvedemel
  • 1 dåse ananas
  • flormelis
  • violer

Sådan gør du
Pisk æg og sukker luftigt og hvidt.
Smelt smørret, afkøl det lidt, og hæld det i æggemassen, mens du pisker grundigt.
Mælken røres forsigtigt i dejen.
Bland bagepulver og mel, og rør det forsigtigt i.
Hæld ananasstykkerne i en sigte, og si saften fra. Bruger du ananas i ringe, skal du skære ringene i mindre stykker. Vend den afdryppede ananas i.
Smør hullerne i muffinsformen, og fyld dem op med dej.
Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
Afkøl kagerne.
Rør flormelis med vand til glasur. Pynt toppen af hver muffin med glasur og små, kandiserede violer.

Læs også:
Fastelavnsboller
Frugtsalat med krydret yoghurt
Kartoffelkager

Læs også