Annonce
Aftensmad
21. marts 2019(Opdateret 21.03.19)

Vitello tonnato-sandwich

Brug resten af kalveculotten fra dagen før i en italiensk-inspireret sandwich med kalveculotte og tunsauce. Smager fantastisk og tager kun 20 minutter at lave. Her får du opskriften på vitello tonnato-sandwich
Af: Emma Martiny
Vitello tonnato-sandwich

Foto: Winnie Methmann

Brug resten af kalveculotten fra dagen før i en italiensk-inspireret sandwich med kalveculotte og tunsauce. Smager fantastisk og tager kun 20 minutter at lave. Her får du opskriften på vitello tonnato-sandwich
4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • ½ kalveculotte (fra onsdag)
  • 125 g rucola
  • 1 focaccia
  • 1 spsk. kapers

TUNSAUCE

  • 1 dåse tun i olie
  • 1 dl olivenolie
  • ½ dl vand
  • 5 ansjoser
  • 2 spsk. kapers
  • ½ citron
  • friskkværnet peber
Annonce

Opskrift - sådan laver du vitello tonnato-sandwich

1. Skær culottestegen fra dagen før i tynde skiver. Har du ikke en rest culottesteg, kan du følge tilberedningen af stegen i onsdagens opskrift. 2. TUNSAUCE: Afdryp tunen. Blend tun, olie, vand, ansjoser og kapers sammen til en cremet sauce i en blender eller foodprocessor, og smag til med citronsaft og peber. 3. Skyl og tør rucolasalat. Lun focacciabrødet, og fyld det med culottesteg, tunsauce, rucolasalat og kapers.

Se flere opskrifter på sandwich her.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.