Tortellini med porrer, spinat og valnødder
Mad

Tortellini med porrer, spinat og valnødder

7. marts 2022
af Susanne Palmqvist
Foto:Henrik Freek Christensen
Denne uges hverdagsopskrifter er skønne retter uden kød. Her får du opskriften på Tortellini med porrer, spinat og valnødder
3 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 1-2 porrer
  • 50 g valnøddekerner
  • 75-100 g frisk spinat
  • 50 g parmesan
  • 40 g smør til stegning
  • 4 små kviste frisk rosmarin
  • 500 g frisk tortellini med spinat og ricotta
  • salt og friskkværnet peber

Opskrift - sådan laver du tortellini med porrer, spinat og valnødder

Rens porrerne, og hak dem fint. Hak valnødderne groft. Skyl spinaten, og hak den groft. Riv parmesanosten fint. Varm halvdelen af smørret op på en pande, og steg porrerne, til de er bløde. Tag dem af panden. Steg rosmarinkvistene på panden, til de dufter. Varm resten af smørret op på panden, og steg valnødderne lysebrune. Sluk for panden, og vend porrerne i. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra, og lad pastaen dryppe af. Bland pastaen med de øvrige ingredienser i en skål. Krydr med salt og peber. Servér straks, gerne i varme tallerkener.

Læs også