Aftensmad

Tortellini med porrer, spinat og valnødder

af Susanne Palmqvist 29. december 2014
Foto:Henrik Freek Christensen
Denne uges hverdagsopskrifter er skønne retter uden kød. Her får du opskriften på Tortellini med porrer, spinat og valnødder

Tortellini med porrer, spinat og valnødder til 4 personer

Hvis du ønsker en mere cremet konsistens, kan du vende 2-3 spsk. mascarpone i retten.

INGREDIENSER 1-2 porrer 50 g valnøddekerner 75-100 g frisk spinat 50 g parmesan 40 g smør til stegning 4 små kviste frisk rosmarin 500 g frisk tortellini med spinat og ricotta salt og friskkværnet peber  

Opskrift - sådan laver du tortellini med porrer, spinat og valnødder

  Rens porrerne, og hak dem fint. Hak valnødderne groft. Skyl spinaten, og hak den groft. Riv parmesanosten fint. Varm halvdelen af smørret op på en pande, og steg porrerne, til de er bløde. Tag dem af panden. Steg rosmarinkvistene på panden, til de dufter. Varm resten af smørret op på panden, og steg valnødderne lysebrune. Sluk for panden, og vend porrerne i. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra, og lad pastaen dryppe af. Bland pastaen med de øvrige ingredienser i en skål. Krydr med salt og peber. Servér straks, gerne i varme tallerkener.  

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Omelet med indiske grøntsager – Få opskriften her

Gulerodssuppe med linser og gedeostcreme – Få opskriften her

Majsbøffer med coleslaw og grøn salat – Få opskriften her

Risotto med svampe og gorgonzola – Få opskriften her