Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Tomattærte med sennep
1. juli 2010
(Opdateret 01.07.10)
Af:
af Camilla Zarah Lawes
De søde tomater, den stærke sennep og den sprøde dej, er en utrolig delikat kombination. Servér tærten lun som en skøn forret med lidt salat
Det skal du bruge (4 pers)
1 rulle frisk butterdej
4 spsk. dijonsennep
300 g gruyere, fintrevet
250 g røde daddeltomater i halve
250 g gule tomater i halve
frisk timian
olivenolie
havsalt og friskkværnet peber
ENDVIDERE
1 smurt, ca. 22 x 22 cm stort tærtefad med løs bund
Fremgangsmåde
Rul dejen ud i tærteformen.
Skær den til, og smør den med dijonsennep.
Riv osten over senneppen, og fordel tomaterne i et tæt lag.
Drys med timian, og dryp olivenolie over; krydr med salt og peber.
Bag tærten midt i en 180° varm ovn i 35 minutter.
Se flere opskrifter på tærte her.
Læs mere om:
Opskrifter på tærter
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også