Jeg har brugt købt dej, som er udmærket, men du kan naturligvis også lave din egen tærtedej. Du kan vælge at komme ost i eller lade være. Tærten er endda så stor til 2 personer, at du kan servere resten kold til frokost næste dag.
Ingredienser
1 rulle tærtedej
1 løg
Ca. 150 g svampe
1 tsk smør
3 æg
2 dl mælk
2 dl creme fraiche eller blandet fløde og mælk
Lidt kylling uden skind og ben
Evt. lidt skinke eller kalkunbacon
100 g revet parmesan/granaost (kan udelades)
Salt, peber
TILBEHØR
Fx salat og brød
Fremgangsmåde
Læg tærtedejen i en tærteform.
Hak løget og skær svampene i små stykker.
Letsteg dem på en pande i smør.
Pisk æggene sammen med mælk og creme fraiche og rør svampeblandingen i sammen med kød, der er skåret i små stykker.
Krydr med ost, salt og peber og hæld op i tærteformen. Bag ved 180 grader i ca. 40 min., til tærtefyldet føles fast.