Aftensmad

Svampetærte med kylling

af Beagle Iuel-Brockdorff 26. august 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Jeg har brugt købt dej, som er udmærket, men du kan naturligvis også lave din egen tærtedej. Du kan vælge at komme ost i eller lade være. Tærten er endda så stor til 2 personer, at du kan servere resten kold til frokost næste dag.

Til 2 personer

TID: CA. 1 TIME.

Prøv også:

 

Mad til efterårs-skovtur

 

Grøntsagstærte med mandel-rucola pesto

 

Spelttærte med ørred, porre og ærter

 

Jordbærtærte med vaniljecreme

1 rulle tærtedej 1 løg Ca. 150 g svampe 1 tsk smør 3 æg 2 dl mælk 2 dl creme fraiche eller blandet fløde og mælk Lidt kylling uden skind og ben Evt. lidt skinke eller kalkunbacon 100 g revet parmesan/granaost (kan udelades) Salt, peber

TILBEHØR: Fx salat og brød

Læg tærtedejen i en tærteform.

Hak løget og skær svampene i små stykker.

Letsteg dem på en pande i smør.

Pisk æggene sammen med mælk og creme fraiche og rør svampeblandingen i sammen med kød, der er skåret i små stykker.

Krydr med ost, salt og peber og hæld op i tærteformen. Bag ved 180 grader i ca. 40 min., til tærtefyldet føles fast.

Servér varm eller lun med fx salat og brød til.