

Svampetærte med kylling
26. august 2010Til 2 personer
TID: CA. 1 TIME.
Prøv også:
Grøntsagstærte med mandel-rucola pesto
Spelttærte med ørred, porre og ærter
1 rulle tærtedej 1 løg Ca. 150 g svampe 1 tsk smør 3 æg 2 dl mælk 2 dl creme fraiche eller blandet fløde og mælk Lidt kylling uden skind og ben Evt. lidt skinke eller kalkunbacon 100 g revet parmesan/granaost (kan udelades) Salt, peber
TILBEHØR: Fx salat og brød
Læg tærtedejen i en tærteform.
Hak løget og skær svampene i små stykker.
Letsteg dem på en pande i smør.
Pisk æggene sammen med mælk og creme fraiche og rør svampeblandingen i sammen med kød, der er skåret i små stykker.
Krydr med ost, salt og peber og hæld op i tærteformen. Bag ved 180 grader i ca. 40 min., til tærtefyldet føles fast.
Servér varm eller lun med fx salat og brød til.
Læs også
