Aftensmad

Sushi med ramsløg og stenbiderrogn

18. maj 2012
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Man behøver ikke holde sig til det traditionelle fyld, når man laver sushi. Forsøg dig også med ramsløg, som du selv kan plukke ude i skoven

Hovedret: Sushi med ramsløg og stenbiderrogn (Tid: 30 min.)

Ingredienser til sushi med ramsløg og stenbiderrognTid: ca. 30 min.125 g sushiris1 spsk sukker1 spsk risvineddike2 tangplader, noritang½ fed hvidløg100 g neutral flødeost,evt. Philadelphia8 ramsløgsblade100 g stenbiderrogn

Flere opskrifter

Får du gæster?Find skønne menuer HER Sund madFind lækre og sunde opskrifter HER Sød tand?Find lækre desserter HER

Fremgangsmåde til sushi med ramsløg og stenbiderrognTilbered sushirisene efter anvisning på pakken.Husk at opløse risvineddike med sukker inden risene sættes over.Køl risene ned til stuetemperatur.Læg en tangplade på rullemåtten og læg et tyndt lag kogte sushiris på køkkenfilmen. Tryk ikke risene ned.Pil hvidløget og pres det i flødeosten. Læg en stribe flødeost på risene samt 4 ramsløgsblade og stenbiderrogn.Rul rullen sammen væk fra dig selv og læg samlingen nedad på køkkenbordet.Gentag med næste rulle.Lad sushirullerne hvile i 10 min., inden de skæres i skiver.Hvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.

Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop

Træfad i olientræfra Madam Stoltz.299 kr.>> køb HER Vin-termometerfra Bengt Ek Design.249 kr>> køb HER Knivsæt fra Shun:kokkekniv + altmuligkniv1.999 kr.>> køb HER