Opskrift - sådan laver du sursød kylling med ris og aspargesbroccoli
1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken. Skyl aspargesbroccoli, og skær de yderste ender af. Damp aspargesbroccoli i letsaltet vand under låg i 1-2 minutter. De skal stadig have bid. Afdryp i en sigte. Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Rist sesamfrø let gyldne på en tør pande.
2. SURSØD KYLLING: Skær kyllingefileter i tern, og steg dem i olie i en gryde i 3-4 minutter, til de er gyldne og næsten gennemstegte. Krydr med salt og peber. Tilsæt sukker, eddike, sojasauce, ketchup og bouillon, og bring det i kog. Skru ned til middel varme, og lad saucen småkoge i 5-7 minutter. Smag saucen til med mere eddike, sukker eller sojasauce, så den får den rette sursøde smag. Anret de kogte ris i skåle, og top med sursød kylling og aspargesbroccoli. Drys med forårsløg og sesamfrø, og servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Grøntsagslasagne med hytteost - Få opskriften her
Tirsdag: Burger med oksekød, coleslaw og syltede rødløg - Få opskriften her
Torsdag: Bagt torsk med parmaskinke, squash og tomater - Få opskriften her
Fredag: Flæskesteg med persillekartofler og mormorsalat - Få opskriften her