

Suppe med fennikel og kylling
INGREDIENSER
- 2 kyllingebryster
- olivenolie
- 1 løg i både
- 4 fed hvidløg i tynde skiver
- 1 fennikel i skiver
- 200 g cherrytomater, halverede
- 6 dl kogende grøntsagsbouillon
- salt og peber
- ½ bundt bredbladet persille, plukket
- 1 mozzarella, 125 g
TILBEHØR
- groft brød
Super nem, sund og smagfuld suppe! Nyd den med brød til, eller kog korn, og kom dem i suppen lige inden servering.
Opskrift - Sådan gør du:
1. Skær kyllingen i strimler, og sautér den i olivenolie i en stor gryde. Kom løg, hvidløg og fennikel på, og lad det sautere med i et par minutter, uden at det tager farve.
2. Kom tomater i gryden sammen med bouillon. Lad suppen simre under låg i 10 minutter. Smag til med salt og peber, og vend plukket persille i lige inden servering. Top med mozzarella, og servér straks med groft brød til.
TIP
- Det er vigtigt at vælge en god grøntsagsbouillon, ellers kan den nærmest gå hen at ødelægge smagen - kig efter en naturlig én uden tilsætningsstoffer.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Svinespyd med salat asian style - Få opskriften her
Tirsdag: Salat med stenbiderrogn, æg og kartofler - Få opskriften her
Torsdag: Portobello-burger med hotte peberfrugter - Få opskriften her
Fredag: Varm oksekødssalat med kejserhatte - Få opskriften her