Aftensmad

Suppe med fennikel og kylling

af Louisa Lorang 2. marts 2022
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er suppe med fennikel og kylling. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 25 min

INGREDIENSER

  • 2 kyllingebryster
  • olivenolie
  • 1 løg i både
  • 4 fed hvidløg i tynde skiver
  • 1 fennikel i skiver
  • 200 g cherrytomater, halverede
  • 6 dl kogende grøntsagsbouillon
  • salt og peber
  • ½ bundt bredbladet persille, plukket
  • 1 mozzarella, 125 g

TILBEHØR

  • groft brød

Super nem, sund og smagfuld suppe! Nyd den med brød til, eller kog korn, og kom dem i suppen lige inden servering.

Opskrift - Sådan gør du:

1. Skær kyllingen i strimler, og sautér den i olivenolie i en stor gryde. Kom løg, hvidløg og fennikel på, og lad det sautere med i et par minutter, uden at det tager farve.

2. Kom tomater i gryden sammen med bouillon. Lad suppen simre under låg i 10 minutter. Smag til med salt og peber, og vend plukket persille i lige inden servering. Top med mozzarella, og servér straks med groft brød til.

TIP - Det er vigtigt at vælge en god grøntsagsbouillon, ellers kan den nærmest gå hen at ødelægge smagen - kig efter en naturlig én uden tilsætningsstoffer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Svinespyd med salat asian style - Få opskriften her

Tirsdag: Salat med stenbiderrogn, æg og kartofler - Få opskriften her

Torsdag: Portobello-burger med hotte peberfrugter - Få opskriften her

Fredag: Varm oksekødssalat med kejserhatte - Få opskriften her