Mad
2. marts 2022

Suppe med fennikel og kylling

Suppe smager og varmer, når vejret står på kulde. Få varmen af vores suppe med fennikel og kylling. Du finder opskriften her!
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/ugens-madplan/2013/03/1313-madplan/1313-mad-onsdag.jpg

Foto: Anders Schønnemann

Suppe smager og varmer, når vejret står på kulde. Få varmen af vores suppe med fennikel og kylling. Du finder opskriften her!
2 personer
Tid i alt 25 min

INGREDIENSER

  • 2 kyllingebryster
  • olivenolie
  • 1 løg i både
  • 4 fed hvidløg i tynde skiver
  • 1 fennikel i skiver
  • 200 g cherrytomater, halverede
  • 6 dl kogende grøntsagsbouillon
  • salt og peber
  • ½ bundt bredbladet persille, plukket
  • 1 mozzarella, 125 g

TILBEHØR

  • groft brød
Annonce

Super nem, sund og smagfuld suppe! Nyd den med brød til, eller kog korn, og kom dem i suppen lige inden servering.

Suppe med fennikel og kylling

  1. Skær kyllingen i strimler, og sautér den i olivenolie i en stor gryde. Kom løg, hvidløg og fennikel på, og lad det sautere med i et par minutter, uden at det tager farve.
  2. Kom tomater i gryden sammen med bouillon. Lad suppen simre under låg i 10 minutter. Smag til med salt og peber, og vend plukket persille i lige inden servering. Top med mozzarella, og servér straks med groft brød til.

TIP: Det er vigtigt at vælge en god grøntsagsbouillon, ellers kan den nærmest gå hen at ødelægge smagen - kig efter en naturlig én uden tilsætningsstoffer.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.