En sund og grøn opskrift som bringer glæde ved middagsbordet
Det skal du bruge
Ca. 150 g kogte kartofler
Olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
1 porre
Ca. 125 g spinat (optøet og knuget fri for væde)
Salt, peber
75 g feta
Ca. 4 plader fillodej
Revet muskatnød
Timian
Fremgangsmåde
Skær kartoflerne i skiver.
Hak løg, hvidløg og porre og damp i lidt olie i en gryde.
Tilsæt spinat og steg lidt.
Læg fyldet på en tallerken og lad det afkøle lidt.
Skær fillodejen i brede strimler, som pensles med olie. Læg dem på bunden af en lille tærteform eller på bagepapir.
Fordel kartofler, spinatblandingen og feta i lag og krydr med salt, peber, revet muskatnød og timian. Fold dejen op omkring og dæk med resten af dejen. Dryp med olie.
Bag tærten i ovnen ved 210 grader i ca. 30 min. til den er brunet og sprød, og server straks.