En ægte fransk klassisker, der vil være et hit på middagsbordet
Ingredienser
1 pakke tærtedej
500 g frisk babyspinat
2 skalotteløg
20 g smør
3 æg
1 dl creme fraiche
120 g roquefort
Havsalt, friskkværnet peber
50 g pinjekerner
Dijonsennep
Fremgangsmåde
Rul dejen ud og læg den i en smurt tærteform, diam. 22 cm med løs bund.
Skyl spinatbladene i flere hold vand, hæld vandet fra og dup bladene tørre.
Skær løgene i fine terninger, rist dem af i smør i en sauterepande og tilsæt spinaten.
Pisk æggene med en gaffel. Tilsæt creme fraiche og pisk videre. Smuldr osten i blandingen, krydr med salt og peber og bland godt rundt.
Fordel løg- og spinatblandingen (uden væde) på tærtebunden, hæld æggemassen over og drys med pinjekerner.Bag tærten ved 210 grader i 20-25 min., til den er gennembagt og servér evt. lun med