Smørrebrød a la Ida Davidsen med and og rød salat
Aftensmad

Smørrebrød med røget and

15. november 2009Opdateret 3. april
af Ida Davidsen
Ida Davidsen smørrebrød med røget and, syltede rødbeder og kryddermayonnaise.

Det skal du bruge

  • ½ skive rugbrød med smør
  • 4 skiver røget andebryst
  • 2 spsk rød salat
  • 1 spsk karse

Rød salat

  • 100 g rå hvidkål
  • 100 g rå porre
  • 100 g syltede rødbeder uden lage
  • 100 g kryddermayonnaise (smagt til med HP- og Worchestershiresauce, lidt sennep)
  • 5 cm peberrod, maggi-krydderi
  • citronsaft
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Snit hvidkål, porre og rødbeder fint og rør dem med kryddermayonnaise og revet peberrod. Smag til.
  2. Lad salaten trække et døgn på køl.
  3. Læg andeskiverne på brødet og top med rød salat og karse.

Få flere opskrifter med andebryst her

Læs også