Små delikate skaldyrstærter

3. august 2009
af Julie Brüniche-Olsen
Foto: Bjørn Jakobsen
Server små, indbydende skaldyrstærter som forret eller til en del af et større tappes-bord.

TID: 40 min. Til 4 personer

1 ark bagepapir
4 små tærteforme
1 rulle færdig tærtedej

Fyld:
3 æg
1 dl fløde
1 spsk flødeost
2 spsk revet emmentaler
1½ spsk dild
½ spsk paprika
200 g krebsehaler/rejer

Dilddressing:
2 dl græsk yoghurt eller creme fraiche 18%
1 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
3 spsk hakket dild

Rør ingredienserne sammen og stil dressingen på køl indtil servering.

Tilbehør:
Grøn salat
Dilddressing

Tænd ovnen på 200 grader.

Læg et stykke bagepapir i hver tærteform og beklæd dem med tærtedej.

Prik bunden med en gaffel og bag tærtedejen i ovnen i ca. 8 min.

Rør æggene med fløde, ost, dild og paprika. Fordel krebsehaler og rejer i hver tærteform og hæld æggemassen over.

Bag tærterne i ovnen i ca. 20 min.

Server de lækre skaldyrstærter med en grøn salat og hjemmelavet dilddressing.
 

Prøv også:

Krebsehalesalat med knas

Sort pasta med krebsehaler

Pandekager med krebsehaler

Avocadosuppe med chilimarinerede krebsehaler