Aftensmad

Små delikate skaldyrstærter

af Julie Brüniche-Olsen 3. august 2009
Foto: Bjørn Jakobsen
Server små, indbydende skaldyrstærter som forret eller til en del af et større tappes-bord.

TID: 40 min. Til 4 personer

1 ark bagepapir4 små tærteforme1 rulle færdig tærtedej

Fyld:3 æg1 dl fløde1 spsk flødeost2 spsk revet emmentaler1½ spsk dild½ spsk paprika200 g krebsehaler/rejer

Dilddressing:2 dl græsk yoghurt eller creme fraiche 18%1 tsk dijonsennep1 spsk citronsaft3 spsk hakket dild

Rør ingredienserne sammen og stil dressingen på køl indtil servering.

Tilbehør:Grøn salatDilddressing

Tænd ovnen på 200 grader.

Læg et stykke bagepapir i hver tærteform og beklæd dem med tærtedej.

Prik bunden med en gaffel og bag tærtedejen i ovnen i ca. 8 min.

Rør æggene med fløde, ost, dild og paprika. Fordel krebsehaler og rejer i hver tærteform og hæld æggemassen over.

Bag tærterne i ovnen i ca. 20 min.

Server de lækre skaldyrstærter med en grøn salat og hjemmelavet dilddressing. 

Prøv også:

Krebsehalesalat med knas

Sort pasta med krebsehaler

Pandekager med krebsehaler

Avocadosuppe med chilimarinerede krebsehaler