

Sandwich med hummus og grillede grøntsager
INGREDIENSER
- 1 grov italiensk flute
- olivenolie til pensling
- 1 lille aubergine
- 1 lille gul squash
- 1 rødløg
- 1 stor håndfuld rucola
- 1 lille bundt bredbladet persille
- 16 sorte oliven med sten
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. sherryeddike
GROV HUMMUS
- 1 dåse kikærter (400 g)
- 2 tsk. tahin (sesampasta)
- saft af ½ usprøjtet citron
- ¼ dl olivenolie
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. spidskommen
- ¼ tsk. stødt koriander
- salt og friskkværnet peber
En lækker sandwich kan sagtens gøre det ud for et fuldt måltid. Pak den ind i madpapir, hvis den skal med på farten
1. Hummus: Afdryp kikærterne, og mos dem med en gaffel sammen med tahin, citronsaft og olie. Krydr hummussen med fintrevet hvidløg, spidskommen, koriander, salt og peber.
2. Skær fluten i 4 store stykker, og pensl med olie. Opvarm en grillpande, og grill brødet på begge sider. Skær aubergine og squash i aflange skiver, og grill dem på den varme pande. Smør brødet med hummus, og læg de grillede grøntsager på. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skyl rucolaen. Skyl og pluk persillen. Vend rucola og persille sammen med rødløg, oliven, olie og eddike. Læg fyldet i sandwicherne, og servér straks.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tomatsuppe med mascarpone og kyllingespyd - Få opskriften her
Pasta med pancetta og rucolapesto - Få opskriften her
