Flæskesteg
Aftensmad

Sandwich med flæskesteg og rødkålsslaw

28. december 2016
af Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Rester af flæskesteg fra julemiddagen kan nemt og hurtigt blive til denne skønne sandwich med en sprød rødkålsslaw.

Flæskesteg er der næsten altid rester af efter julens store middag, men det behøver ikke at blive til biksemad det hele. Her får du en nem og lækker opskrift på flæskestegssandwich med et sprødt tvist i form af en rødkålsslaw og skøn dijondressing. Opskriften reækker til to personer, og du har maden på bordet inden for 20 minutter.

Du skal bruge:

25 g græsk yoghurt 2 %

1 spsk. citronsaft

1 tsk. honning

1 knsp. dijonsennep

Salt og peber

200 g snittet rødkål

Dild

2 store flade boller a 125 g

10 g aioli

Salat

200 g stegt svinekam, afpudset

2 spsk. barbequesauce

Sådan gør du:

Rør yoghurt, citronsaft, honning og sennep sammen og smag dressingen til med salt og peber.

Vend rødkålen i dressingen og drys med hakket dild.

Flæk bollerne og smør dem på undersiden med aioli.

Fyld dem med salat, skiver af flæskesteg, barbequesauce og slaw.

Læg overbollen på og server resten af slawen til, hvis det ikke kan være i bollen.

Energi pr. person: 601 kcal. Fordelt på: fedt 30 %, protein 22 %, kulhydrat 48 %

Brød - i 6 spændende varianter

Læs også