Sandwich med flæskesteg og rødkålsslaw
Aftensmad

Sandwich med flæskesteg og rødkålsslaw

28. december 2016Opdateret 10. april
af Gitte Heidi Rasmussen
Rester af flæskesteg fra julemiddagen kan nemt og hurtigt blive til denne skønne sandwich med en sprød rødkålsslaw.

Det skal du bruge

  • 25 g græsk yoghurt 2 %
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. honning
  • 1 knsp. dijonsennep
  • Salt og peber
  • 200 g snittet rødkål
  • Dild
  • 2 store flade boller a 125 g
  • 10 g aioli
  • Salat
  • 200 g stegt svinekam, afpudset
  • 2 spsk. barbequesauce

Flæskesteg er der næsten altid rester af efter julens store middag, men det behøver ikke at blive til biksemad det hele. Her får du en nem og lækker opskrift på flæskestegssandwich med et sprødt tvist i form af en rødkålsslaw og skøn dijondressing. Opskriften reækker til to personer, og du har maden på bordet inden for 20 minutter.

Fremgangsmåde

  1. Rør yoghurt, citronsaft, honning og sennep sammen og smag dressingen til med salt og peber.
  2. Vend rødkålen i dressingen og drys med hakket dild.
  3. Flæk bollerne og smør dem på undersiden med aioli.
  4. Fyld dem med salat, skiver af flæskesteg, barbequesauce og slaw.
  5. Læg overbollen på og server resten af slawen til, hvis det ikke kan være i bollen.

Se flere opskrifter på sandwich her.

Læs også