Sandwich med brie og valnødder
Aftensmad

Sandwich med brie og valnødder

7. juni 2010(Opdateret 07.06.10)
Af: Louisa Lorang
Ugens onsdagsopskrift er en let og lækker sandwich med brie og valnødder. Få opskriften her

Det skal du bruge (2 pers)

  • 50 g valnødder
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 stort bundt basilikum
  • 3 spsk. ekstrajomfruolivenolie
  • salt

ENDVIDERE

  • 4 store skiver groft brød
  • 100 g god brieost, f.eks. Brie de Meaux
  • 1 lille rødløg i tynde skiver
  • 100 g rucola
  • 1 glas grillede peberfrugter i olie

Fremgangsmåde

  1. Kom valnødder, hvidløg og basilikum i en foodprocessor, og blend det groft.
  2. Tilsæt olien, og blend igen. Smag til med salt.
  3. Rist brødet i ovnen eller på en brødrister.
  4. Anret det varme brød med skiver af brie, rucola, peberfrugt, rødløg og valnøddedressing.
  5. Servér straks.

Se flere opskrifter på sandwich her.

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.