Aftensmad

Rødebedeslaw til oksespyd

af Julie Hay 20. januar 2012
Foto Bjørn Jacobsen
Her får du opskriften på coleslaw i en ny og flottere version, enkelt og lækkert.

Rødebedeslaw til oksespydTid: 25 min.

Ingredienser Fremgangsmåde 2 rødbeder3 gule rødbeder 1 æble 1 skalotteløg

Dressing:½ dl græsk yoghurt½ dl mayonnaise½-1 tsk sukker½-1 spsk worchestersauce3 spsk kapers1 citronSalat, peber

Krydrede oksespyd:500 g oksekød1 æg1 spsk spidskommen1 spsk chiliflager1 spsk karry1 løgSmør/olie til stegning

Skræl rødbeder og æble og riv dem groft.Pil skalotteløget og hak det fint.Rør yoghurt, mayonnaise, sukker, worche-stersauceog hakkede kapers sammen og vend rødbeder og æble heri.Smag til med citronsaft, salt og peber.Rør oksekødet med æg, krydderier, hakket løg, salt og peber.Form farsen til 8 pølser, sæt dem på træspyd og steg dem ismør/olie i ca. 6 min. på panden.Server oksespyddene til rødbedesalaten.

Find lækre kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop

Træfad i olientræfra madam StoltzFør: 299 kr.Nu: 209,30 kr.>> køb den HER Vin-termometer249 kr. fra Bengt Ek Design>> køb den HER Knivsæt: kokkekniv + altmuligkniv1.999 kr. fra Shun>> køb den HER