Aftensmad
12. januar 2012(Opdateret 12.01.12)

Roastbeef-sandwich med estragoncreme

Ugens fredagsopskrift er roastbeef-sandwich med estragoncreme. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
Roastbeef-sandwich med estragoncreme
Ugens fredagsopskrift er roastbeef-sandwich med estragoncreme. Få opskriften her

Det skal du bruge (2 pers)

  • 3 gulerødder
  • 2 persillerødder
  • 1 fennikel
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. honning
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 3 spsk. olivenolie
  • salt

ESTRAGONCREME

  • 4 spsk. drænet yoghurt
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. hakket estragon
  • salt

ENDVIDERE

  • 2 grove sandwichboller
  • 2 hjertesalater, plukkede
  • ½ roastbeef i tynde skiver
  • 4-5 syltede agurker i skiver
  • 1 rødløg i skiver
Annonce

Fremgangsmåde

  1. Skræl gulerødder og persillerødder, og lav tynde strimler af dem med en tyndskræller eller kartoffelskræller. Kom dem i iskoldt vand.
  2. Rør sennep, honning, eddike og olie sammen.
  3. Vend de afdryppede grøntsager med dressingen, og smag til med salt lige inden servering.
  4. Rør yoghurt, mayo, sennep og estragon sammen, og smag til med salt.
  5. Flæk bollerne; lun dem evt.
  6. Smør dem med dressing, fyld med salat, roastbeef og rødløg, og servér straks med urtesalat til.

Se flere opskrifter på sandwich her.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.