
Aftensmad
Bemærk: Tørrede hvide bønner skal ligge i blød 10-12 timer eller natten over. 1. Læg de tørrede hvide bønner i blød i mindst 10-12 timer, skift vandet, og kog dem efter anvisningen på pakken. 2. Hak løg, og svits dem kort i olie i en kasserolle. Kom risene i, og tilsæt først én deciliter bouillon. Lad det simre, indtil risene har optaget al væden, og tilsæt derefter en deciliter mere. Kogetid i alt er cirka 15 minutter. Rør jævnligt rundt i risene, og spæd eventuelt mere bouillon til. Tilsæt revet parmesanost og friskkværnet peber. 3. Hak hvidløg, og pluk svampene i mindre stykker. Svits dem i olie på en pande, til de tager farve. Knæk den nederste, træede del af aspargesene, og skær dem i mindre stykker. 4. Vend risottoris, svampe, asparges og bønner sammen. 5. Servér retten i en varm dyb tallerken med parmesanost og frisk basilikum på toppen. FORDELING I SENSE-SPISEKASSEN HÅNDFULD 1 (+2): Løg, østershatte, asparges HÅNDFULD 3: Bønner HÅNDFULD 4: Risottoris FEDT: Olie, parmesanost SMAGSGIVERE: Bouillon, peber, hvidløg, basilikum 499 kcal – Fedt 16 g – Protein 22 g – Kulhydrat 62 g – Kostfibre 11,8 g TIP: Du kan tilsætte lidt hvidvin sammen med bouillon i risottoen. Læs mere om Sense her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Cremet svampesuppe med kylling - Få opskriften her
Tirsdag: One-pot-paprikakylling - Få opskriften her
Onsdag: Pulled pork med coleslaw - Få opskriften her
Fredag: Lammespyd med kålsalat - Få opskriften her