Risotto med spinat, tomat og artiskok
24. september 2013Tid: 35 min.
Det skal du bruge
150 g brune ris, f.eks. riso baldo integrale, der fås i Irma, men almindelige brune er også fine til risotto
2 skalotteløg
½ spsk olivenolie
6 dl hønsebouillon
75 g frisk babyspinat
100 g grillede artiskokker, drænet vægt
50 g semi dried tomater, drænet vægt
Salt, peber
1 gedeost i krydderolie, drænet
Prøv også den skønne Primi Risotto alla piemonte - risotto med trøffel og flødeost
Sådan gør du
1. Skyl risene grundigt.
2. Sauter hakket skalotteløg i olivenolie ved lav varme.
3. Tilsæt ris og sauter endnu et par min.
4. Hæld bouillon ved lidt ad gangen og lad det simre under jævnlig omrøring i ca. 30 min., til risene er ved at være al dente.
5. Tilsæt spinat, artiskokker og tomater og varm det hele godt igennem under omrøring i 5 min. Smag risottoen til med salt og peber, server den i tallerkener med en halv skive gedeost på hver.
Hold italiensk aften: Server risottoen som forret og farseret porchetta til hovedret
Skal der chokolade i desserten? Klik dig igennem galleriet med 25 opskrifter med chokolade og bliv inspireret: