Ravioli med ærtepesto
Aftensmad

Ravioli med ærtepesto

af Emma Martiny 16. august 2018
Foto: Winnie Methmann
Snig lidt ekstra grønt ind i en nem pastaret med ærter i den frisklavede pesto. Her får du opskriften på ravioli med ærtepesto
4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g frisk ravioli

ÆRTEPESTO

  • 150 g frosne ærter
  • 50 g pinjekerner
  • 25 g parmesan
  • 2 fed hvidløg
  • ¾ bundt basilikum
  • 1 dl olivenolie
  • saft af ½ citron
  • salt

TIL SERVERING

  • 25 g parmesan
  • ¼ bundt basilikum

Opskrift - sådan laver du ravioli med ærtepesto 

 

1. ÆRTEPESTO: Kom ærterne i en sigte, og hæld kogende vand over, så de tør op (gem en håndfuld ærter til pynt). Rist pinjekernerne let på en tør pande. Riv parmesan fint. Pil og pres hvidløg. Blend ærter, pinjekerner, parmesan, hvidløg, basilikum, olie, citronsaft og salt i en minihakker eller foodprocessor, til du får en grov pesto.   2. Kog ravioli efter anvisningen på pakken, og vend dem i ærtepestoen.   3. SEVERING: Drys pastaen med ærter, friskrevet parmesan og plukket basilikum, og servér.   TIP: Ravioli fås i forskellige varianter. Vælg gerne en med f.eks. spinatfyld.   Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Dampet kulmule med grønne bønner og pesto-kartofler – Få opskriften her

Tirsdag: BLT-rugbrødssandwich – Få opskriften her

Onsdag: Thai-peanut-curry med kylling og søde kartofler – Få opskriften her

Torsdag: Fyldte kebab-auberginer med tabbouleh – Få opskriften her

 

Andre lækre opskrifter