
Aftensmad
1. ÆRTEPESTO: Kom ærterne i en sigte, og hæld kogende vand over, så de tør op (gem en håndfuld ærter til pynt). Rist pinjekernerne let på en tør pande. Riv parmesan fint. Pil og pres hvidløg. Blend ærter, pinjekerner, parmesan, hvidløg, basilikum, olie, citronsaft og salt i en minihakker eller foodprocessor, til du får en grov pesto. 2. Kog ravioli efter anvisningen på pakken, og vend dem i ærtepestoen. 3. SEVERING: Drys pastaen med ærter, friskrevet parmesan og plukket basilikum, og servér. TIP: Ravioli fås i forskellige varianter. Vælg gerne en med f.eks. spinatfyld. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Dampet kulmule med grønne bønner og pesto-kartofler – Få opskriften her
Tirsdag: BLT-rugbrødssandwich – Få opskriften her
Onsdag: Thai-peanut-curry med kylling og søde kartofler – Få opskriften her
Torsdag: Fyldte kebab-auberginer med tabbouleh – Få opskriften her