
Underholdning
Her får du opskriften på den skønneste risotto, server den som tilbehør eller nyd den som hovedret Primi Risotto alla piemonte - risotto med trøffel og flødeost
Ingredienser Fremgangsmåde 2-3 skalotteløg1 stilk bladselleri25 g smør4 dl risottoris1 dl tør hvidvin¾-1 liter hønsebouillon100 g mascarpone1 dl revet parmesan50 g trøffelcreme, Cremabianca al tartufo - se tipSalt, peberPynt:Revet parmesan og trøffel
Sautér finthakket skalotteløg og fintsnittet bladselleri i smørved lav varme, til løgene er møre.Tilsæt risene og rist endnu 1 min.Hæld hvidvin ved og kog ind.Tilsæt hønsebouillon lidt ad gangen og lad risottoen simreunder omrøring med jævnlig tilsætning af bouillon i ca. 20 min.,til risene er al dente.Tilsæt mascarpone og revet parmesan samt trøffelcremeog smag til med salt og peber.Server straks drysset med lidt revet parmesan samt tyndeskiver trøffel.TipCrema bianca al tartufo fås i mange specialforretninger, men kan erstattes af en god trøffelolie.