
Kog risene efter anvisningen på pakken, og lad dem køle af.
Skyl agurken, og skær den i lange, tynde bånd med en tyndskræller eller kartoffelskræller. Vend agurkebåndene med olie, lidt citronsaft, salt og peber.
Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en sigte, så de tør op.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl og tør salaten.
Fyld skåle med ris og salat, og anret laks, agurkebånd, edamamebønner og avocado ovenpå. Servér evt. med citronskiver.
TIP: Vil du gøre salaten endnu mere sushi-agtig, kan du hælde lidt sojasauce rørt op med wasabi over den inden servering.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Pasta med romesco og chorizo – Få opskriften her
Tirsdag: Soccapizza med romesco, squash og oliven – Få opskriften her
Torsdag: Fyldte søde kartofler med kyllingesalat – Få opskriften her
Fredag: Mørbradgryde med ris og grøntsager – Få opskriften her