
1. Grov pizza-dej: Rør gær ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen godt sammen. Lad den hæve tildækket ved stuetemperatur i 1 time.
2. Varm ovn og bageplade op til 220°. Rul dejen ud med en kagerulle til en stor pizza på et meldrysset bord, og læg den på et stykke bagepapir.
3. Kødsauce: Steg kødet i lidt olie på en pande. Pil og hak løget, og lad det stege med. Vend tomatpuré, bouillon, salt og peber i.
4. Træk bagepapiret med pizzabunden over på den varme bageplade, og forbag bunden i ovnen i 5 minutter. Tag den ud, og fordel kødsaucen på den.
5. Fyld: Rens peberfrugt og chili, og skær dem i strimler eller tern. Fordel dem oven på kødsaucen. Riv mozzarella i mindre stykker, og fordel dem på pizzaen. Dryp med lidt olie. Bag pizzaen i yderligere 20-30 minutter.
6. Skyl og pluk persille, og drys på pizzaen inden servering.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Fiskesuppe med muslinger, rejer, kartofler og bacon - få opskriten her
Onsdag: Kyllingelår med blomkåls-crumble og blomkålsmos - få opskriten her
Torsdag: Kåldolmere med feta, ricotta og sprød salat - få opskriten her
Fredag: Mørbrad med oliventapenade og ovnbagte rodfrugter - få opskriten her