
Aftensmad
1. FRITTER AF SØDE KARTOFLER: Tænd ovnen på 200° varmluft. Skræl eller skrub søde kartofler; skær dem i både, og vend med olie og salt. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre og sprøde på overfladen.
2. Rør pesto og mandelflager sammen i en skål. Opvarm olien på en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Læg laksestykkerne med skindsiden nedad på panden. Lad dem stege i et par minutter, imens du fordeler pesto-mandel-blandingen over hvert stykke med en ske. Sæt derefter panden i ovnen sammen med fritterne, men på en anden rist, i ca. 15 minutter, til fisken er netop gennemstegt og overfladen gylden. 3. SERVERING: Servér laks og fritter med aïoli, skyllet feldsalat og citron skåret i både.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Rugkernesalat med bagte tomater – Få opskriften her
Onsdag: Aubergine-tikka masala – Få opskriften her
Torsdag: Græske pita-pizzaer med tzatziki og kødboller – Få opskriften her
Fredag: Paella-fad med chorizo og kylling – Få opskriften her