Mad
14. november 2021

Havtaskekæber med radiser og fennikel

Super nem og skøn forret der passer perfekt til gæster. Her får du opskriften på havtaskekæber med radiser og fennikel.
Af: Camilla Zarah Lawes
havtaskekæber forret

Foto: Columbus Leth

Super nem og skøn forret der passer perfekt til gæster. Her får du opskriften på havtaskekæber med radiser og fennikel.
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 250 g havtaskekæber
  • havsalt
  • sukker
  • friskkværnet peber
  • saft fra 1 økologisk citron
  • olivenolie
  • ½ fennikel i papirtynde skiver
  • 8 radiser i helt tynde skiver
Annonce

Opskrift - sådan laver du havtaskekæber med radiser og fennikel

  1. Skær fisken i helt tynde skiver, læg dem fladt på en tallerken, og krydr med salt, peber og sukker.
  2. Fordel fennikel og radiser over, og dryp citronsaft og olivenolie på.
  3. Servér med et godt brød til.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.