Aftensmad

Penne med gorgonzola og valnødder

af Marie Melchior 21. marts 2022
Foto: Line Falck
Denne uges hverdagsopskrifter byder på nye og lækre pastaretter. Her får du opskriften på penne med gorgonzola og valnødder
4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 dl piskefløde
  • 300 g gorgonzola
  • salt og friskkværnet peber
  • 100 g valnødder
  • 400 g pastapenne
  • 100 g rucola

Er du glad for gorgonzola? Så er denne pastaret med cremet gorgonzolasauce et sikkert hit.

Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog. Opvarm fløden i en anden gryde. Skær gorgonzola i mindre stykker, og smelt osten i den varme fløde. Smag saucen til med salt og peber. Rist valnødderne let på en tør pande, og hak dem. Kom pastaen i det spilkogende vand i gryden, og kog den i 8-10 minutter (eller efter anvisningen på emballagen). Lad pastaen dryppe af i en sigte, og vend den med gorgonzolasaucen. Skyl rucolaen, og hak den groft. Vend pastaen rundt med valnødder og rucola. Servér straks.

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tagliatelle med ærtepesto og sprød parmaskinke - Få opskriften her

Cannelloni med kylling og svampe - Få opskriften her

Lasagne med torsk, appelsin, fennikel og spinat - Få opskriften her

Linguini med butternutsquash, broccoli og varmrøget laks - Få opskriften her