

Penne med gorgonzola og valnødder
DET SKAL DU BRUGE
- 2 dl piskefløde
- 300 g gorgonzola
- salt og friskkværnet peber
- 100 g valnødder
- 400 g pastapenne
- 100 g rucola
Er du glad for gorgonzola? Så er denne pastaret med cremet gorgonzolasauce et sikkert hit.
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog. Opvarm fløden i en anden gryde. Skær gorgonzola i mindre stykker, og smelt osten i den varme fløde. Smag saucen til med salt og peber. Rist valnødderne let på en tør pande, og hak dem. Kom pastaen i det spilkogende vand i gryden, og kog den i 8-10 minutter (eller efter anvisningen på emballagen). Lad pastaen dryppe af i en sigte, og vend den med gorgonzolasaucen. Skyl rucolaen, og hak den groft. Vend pastaen rundt med valnødder og rucola. Servér straks.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tagliatelle med ærtepesto og sprød parmaskinke - Få opskriften her
Cannelloni med kylling og svampe - Få opskriften her
Lasagne med torsk, appelsin, fennikel og spinat - Få opskriften her
Linguini med butternutsquash, broccoli og varmrøget laks - Få opskriften her