Aftensmad

Pasta med svampesauce og nødder

af Beagle Iuel-Brockdorff 7. september 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Tid: Ca. 20 min.Til 2 personerEfteråret er svampetid, så hvis du selv har adgang til friske svampe, så brug endelig dem.Prøv også:Pandekage med fyld

Tid: Ca. 20 min.

Til 2 personerEfteråret er svampetid, så hvis du selv har adgang til friske svampe, så brug endelig dem.

Prøv også:

Pandekage med fyld af rejer, forårsløg, svampe og kokos Svampebruscetta Varm salat med rodfrugter, svampe og nødder Mad til efterårs-skovtur

2 portioner pasta1-2 skalotteløg1 tsk smør150 g champignoner eller marksvampe20 gram tørrede svampe eftre eget valg f.eks. karljohanLidt valnødder¾ dl piskeflødeSalt, peberCitronsaftLidt frisk estragonRevet ost

Udblød de tørre svampe i varmt vand i 15-20 min.Knug vandet fra og hak groft.

Kog pastaen.

Damp hakket skalotteløg i smør i en stor gryde og tilsæt svampe i mindre stykker.

Svits, til al væske er fordampet og tilsæt knuste nødder, fløde, salt, peber, lidt citronsaft og hakket estragon.

Kog 2-3 min., smag til og servér saucen til pastaen med revet ost.