pasta
Aftensmad

Pasta med svampe og kylling

af Emma Martiny 31. maj 2018
Foto: Winnie Methmann
Lav en cremet pastasauce uden fløde ved at bruge den milde italienske friskost ricotta. Her får du opskriften på pasta med svampe og kylling
4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 400 g spaghetti, gerne fuldkornsspaghetti
  • ½ tsk. salt

KYLLINGE-SVAMPE-SAUCE

  • 400 g kylling i strimler
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 g brune champignoner
  • 3 fed hvidløg
  • 250 g frisk spinat
  • 250 g ricotta
  • skal og saft af ½ usprøjtet citron
  • 1 dl parmesan

TIL SERVERING

  • 50 g parmesan

Opskrift - sådan laver du pasta med svampe og kylling 

1. Kog spaghettien i saltet vand efter anvisningen på pakken.   2. KYLLINGE-SVAMPE-SAUCE: Brun kyllingekødet i olie i en dyb gryde. Krydr med salt og peber. Rens og skær champignoner i skiver, og tilsæt. Lad dem stege, til de tager farve. Pil og pres hvidløg, og tilsæt. Skyl og afdryp spinaten, og lad den stege med i gryden, til bladene falder sammen. Tilsæt ricotta, citronsaft, fintrevet citronskal og friskrevet parmesan, og rør rundt. Smag til med salt og peber.   3. SERVERING: Vend spaghettien i saucen. Drys med friskrevet parmesan.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Grøn shakshuka – Få opskriften her

Onsdag: Tunburger med spidskålsslaw – Få opskriften her

Torsdag: Vegetarisk peanut-curry med aubergine og søde kartofler – Få opskriften her

Fredag: Forloren hare med bagte rodfrugter – Få opskriften her

 

Andre lækre opskrifter