Pasta med svampe og italiensk pølse
Aftensmad

Pasta med svampe og italiensk pølse

af Emma Martiny 19. september 2019
Foto: Winnie Methmann
Brug en blanding af de flotteste svampe, du kan få fingrene i, til denne pastaret – og gode, italiensk-krydrede pølser. Her får du opskriften på pasta med svampe og italiensk pølse
4 personer
Tid i alt 25 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g frisk pasta

SVAMPESAUCE

  • 250 g portobellosvampe
  • 250 g champignoner
  • 100 g kejserhatte
  • 4 spsk. smør til stegning
  • Salt og peber
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 håndfuld frisk timian
  • 300 g salsicciapølser
  • 1 dl hvidvin
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 75 g parmesan

Opskrift - sådan laver du pasta med svampe og italiensk pølse 

  1. Svampesauce: Rens svampe, og skær dem i tynde skiver. Steg dem i en stor gryde i halvdelen af smørret. Krydr med salt og peber, og lad det stege, til svampene bliver flot gyldne. Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Hak persille og timian fint (gem lidt timian til pynt). Lad det hele stege med i gryden, til løgene bliver klare. Skær pølsen i mundrette stykker, og lad dem stege med, til de tager farve og er gennemstegte. Hæld hvidvin og bouillon i gryden, og bring saucen i kog. Tilsæt resten af smørret, og lad saucen simre, til den begynder at tykne. Riv parmesan fint, og vend den i saucen lige inden servering.   2. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Servér retten med friskkogt pasta, og pynt med timian.   Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Fiskefingre med pomfritter og hjemmelavet remoulade - Få opskriften her

Tirsdag: Kyllingefrikadeller med peanutbuttersauce og mangosalat - Få opskriften her

Torsdag: Grønne kikærtefladbrød med salat og feta - Få opskriften her

Fredag: Forårsruller med svampe og svinekød - Få opskriften her

 

Andre lækre opskrifter