Opskrift - sådan laver du pasta med svampe og italiensk pølse
1. Svampesauce: Rens svampe, og skær dem i tynde skiver. Steg dem i en stor gryde i halvdelen af smørret. Krydr med salt og peber, og lad det stege, til svampene bliver flot gyldne. Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Hak persille og timian fint (gem lidt timian til pynt). Lad det hele stege med i gryden, til løgene bliver klare. Skær pølsen i mundrette stykker, og lad dem stege med, til de tager farve og er gennemstegte. Hæld hvidvin og bouillon i gryden, og bring saucen i kog. Tilsæt resten af smørret, og lad saucen simre, til den begynder at tykne. Riv parmesan fint, og vend den i saucen lige inden servering. 2. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Servér retten med friskkogt pasta, og pynt med timian.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Fiskefingre med pomfritter og hjemmelavet remoulade - Få opskriften her
Tirsdag: Kyllingefrikadeller med peanutbuttersauce og mangosalat - Få opskriften her
Torsdag: Grønne kikærtefladbrød med salat og feta - Få opskriften her
Fredag: Forårsruller med svampe og svinekød - Få opskriften her