Skriv søgeord
Aftensmad
Pasta med squash og ricotta
af Louisa Lorang
5. august 2021
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er pasta med squash og ricotta. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min
Det skal du bruge
250 g frisk pasta, f.eks. tagliatelle
2 squasher
3 fed hvidløg i tynde skiver
250 g ricotta
50 g hakkede valnødder
1 tsk. revet økologisk citronskal
100 g rucola vendt med lidt citronsaft
salt og peber
lidt revet parmesan
lidt olivenolie
Opskrift - sådan laver du pasta med squash og ricotta
Riv squasherne groft. Rist squash og hvidløg i olivenolie i en stor, dyb pande. Det skal ikke tage farve, men falde lidt sammen.
Pisk ricottaen med 1-2 spsk. olivenolie.
Kom den i panden til squasherne, og lad det varme kort.
Vend valnødderne i, og smag til med salt og peber.
Servér straks med kogt pasta, revet parmesan og rucola.
Herunder finder du flere lækre italienske retter
Læs også
Aftensmad
Cannelloni med pancetta og gorgonzola
Læs også
Aftensmad
Nem og lækker: Pasta alla puttanesca
Læs også
Aftensmad
Pizza med rodfrugter, pancetta og æble
ricotta
italiensk
pasta
louisa lorang
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Nem og lækker ramen – ramensuppe med bøf og æg
Aftensmad
Aftensmad
Butter chicken med naanbrød og raita-dip
Aftensmad
Aftensmad
Lækker boeuf bourguignon
Aftensmad
Aftensmad
Opskrift på paprikagryde med kylling og bacon
Læs også