Pasta med squash og ricotta
Aftensmad

Pasta med squash og ricotta

af Louisa Lorang 5. august 2021
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er pasta med squash og ricotta. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 250 g frisk pasta, f.eks. tagliatelle
  • 2 squasher
  • 3 fed hvidløg i tynde skiver
  • 250 g ricotta
  • 50 g hakkede valnødder
  • 1 tsk. revet økologisk citronskal
  • 100 g rucola vendt med lidt citronsaft
  • salt og peber
  • lidt revet parmesan
  • lidt olivenolie

Opskrift - sådan laver du pasta med squash og ricotta

  1. Riv squasherne groft. Rist squash og hvidløg i olivenolie i en stor, dyb pande. Det skal ikke tage farve, men falde lidt sammen.
  2. Pisk ricottaen med 1-2 spsk. olivenolie.
  3. Kom den i panden til squasherne, og lad det varme kort.
  4. Vend valnødderne i, og smag til med salt og peber.
  5. Servér straks med kogt pasta, revet parmesan og rucola.

 

Herunder finder du flere lækre italienske retter

Andre lækre opskrifter