Skriv søgeord
Aftensmad
Pasta med mascarpone og røget laks
5. august 2021
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er pasta med mascarpone og røget laks. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min
Det skal du bruge
250 g frisk pasta, f.eks. tagliolini
100 g røget laks i skiver
3 fed hvidløg i tynde skiver
olivenolie
250 g babyspinat
150 g mascarpone
salt og peber
1 tsk. revet økologisk citronskal
citronbåde
Opskrift - sådan laver du pasta med mascarpone og røget laks
Kog pastaen i rigeligt saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem 1-2 dl.
Rist hvidløget i olivenolie i en stor gryde eller pande. Kom spinaten ved, og lad den næsten falde sammen.
Tilsæt mascarponen, og lad den smelte og spinaten falde helt sammen. Smag til med salt, peber og citronskal.
Tilsæt evt. lidt af kogevandet fra pastaen, hvis du synes, der mangler lidt "sauce".
Anret pastaen toppet med skiver af laks, og servér straks med citronbåde til.
Herunder finder du flere lækre pasta retter
Læs også
Aftensmad
Pasta med vongole og tomatsauce
Læs også
Aftensmad
Pasta med muslinger, tomat, hvidvin og basilikum
Læs også
Aftensmad
Pasta med svampe og parmesan
italiensk
pasta
laks
røget laks
louisa lorang
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Tomatrelish
Aftensmad
Aftensmad
Nem og lækker ramen – ramensuppe med bøf og æg
Aftensmad
Aftensmad
Butter chicken med naanbrød og raita-dip
Aftensmad
Aftensmad
Lækker boeuf bourguignon
Læs også